Workshops

Wij geven workshops op locatie. Voor bijvoorbeeld, scholen, bedrijfsleven, GGZ, Huisartsen, stichtingen. etc. 
 

Voor scholen kunnen wij u helpen om kinderen/jongeren makkelijker te laten leren. Want we weten nu ondertussen wel dat bewegen goed is voor ons en voor ons brein maar hoe passen we dit in in de schooldagen. Graag kijken wij met u mee naar de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden? 
Neem dan snel contact met ons op. 

Workshop Interakt Contour

Op 25 Juni 2024 zullen wij een mooie workshop verzorgen voor Interakt Contour Hardenberg. Voor zowel de begeleiding van het wonen als voor de dagbehandeling. We gaan er een geweldige middag van maken, voorbereidingen zijn in volle gang.

Zondag 3 September 2023 hebben wij bij het Braamhuis in Zevenaar voor de lach mogen zorgen. 
Maar stiekem zijn de mensen heel hard aan het werk geweest met hun hersenen. 

Hoe leuk is het om mensen te zien die lol hebben tijdens het bewegen en  het trainen van hun brein. 
Want tijdens alle oncologische behandelingen gebeurd er veel in de hersenen wat uiteindelijk kan leiden tot schade, zowel voor de mensen zelf maar zeker ook voor hun naasten.
Denk hierbij o.a aan stress en spanning,  maar vergeet niet dat er cytostatica zijn die direct  en/of indirect de hersenen negatief be├»nvloeden, dit kan hoe langer het duurt, schade betekenen. 
Hoe belangrijk is het dan om het brein te trainen 

Het Braamhuis is een IPSO  inloophuis voor mensen met en na kanker, hun naasten en nabestaanden. Hier is tijd voor een praatje, steun of gewoon even zijn. Er worden hier leuke activiteiten verzorgd voor de mensen om even te kunnen ontspannen. Denk aan massages, yoga, schilderen etc.

We hebben op woensdag 30 Augustus 2023 een mooie demo mogen geven bij ons dagkamp voor de kinderen die daar 4 dagen leuke, afwisselende activiteiten deden.

Promotieles 6 September 2023

We hebben een fantastische promotieles gehad. Er was een mooie groep nieuwe mensen die wij mochten verrassen met deze les. Allen gaan beginnen aan onze basistraining

Ook organiseren wij energizers voor bijvoorbeeld teamdagen, trainingsdagen, studiedagen. Valt het u ook op dat u en/of uw medewerkers veel zitten en na de lunch last hebben van de welbekende after lunch dip? Wij kunnen u helpen om te zorgen dat uw medewerkers weer fris en fruitig de rest van de dag kunnen werken. Wist u dat Cognitieve Fitness daarnaast ook zorgt voor een goede werksfeer? Samen collectief stuntelen maakt dat er samen wordt gelachen met als gevolg dat medewerkers meer kunnen ontstressen. Hierdoor wordt de sfeer op de werkvloer beter waardoor er ook beter gewerkt kan worden. Wilt u en uw medewerkers kennis maken met cognitieve fitness?

Voor vragen over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer, email of contactformulier.