Wij zullen vanaf September 2023 een onspanningsuurtje introduceren binnen onze praktijk. Daarnaast zullen we omstreeks Januari 2024 Mindfulness trainingen gaan geven. Voor dagen en tijden kijk onder het kopje "lestijden". Staat de dag en/of tijd er niet tussen wat jou uitkomt of kom je liever alleen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mindfulness (MBCT)

 

Mindfulness  wordt gedefinieerd als ‘het open en bewust aandacht geven aan het huidige moment, zonder hierover te oordelen’ – een vermogen dat men ontwikkelt met behulp van o.a meditatie  en andere oefeningen. 

Het  programma van de Mindfulness is opgebouwd  met acht wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur,  en dagelijkse huiswerkopdrachten van 45 minuten. 

Als je een mindfulness training volgt, zijn dit de voornaamste resultaten:

 • Je bent jezelf bewuster van je gedachten, reacties, gedrag en emoties en voelt dat je hier meer invloed op kunt uitoefenen;
 • Je kunt beter afstand nemen van lastige situaties;
 • Je kunt op een meer intense manier genieten van het leven;
 • Je maakt gemakkelijker moeilijke keuzes;
 • Je krijgt meer energie.

Daarnaast levert mindfulness jou het volgende op:

Verbeterde vaardigheid om:

 • om te gaan met stressvolle gebeurtenissen of momenten wanneer het niet gaat zoals je wilt
 • je te kunnen concentreren (meer focus en minder piekeren)
 • grenzen aan te geven (meer bewustwording)

Een vermindering van:

 • stress-symptomen (zoals o.a. hoge bloeddruk, vermoeidheid, slapeloosheid).
 • slaapproblemen en vermoeidheid in het algemeen
 • depressie en angst
 • (chronische) pijn
 • psychische gevolgen van ernstige ziekte en tegenslag

Het ontspanningsuurtje

Iedereen kent het wel, druk, druk, druk. Zo moeilijk om een momentje voor jezelf te vinden waarin je even echt los kunt laten en kunt gaan ontspannen. Wij bieden vanaf September 2023 de mogelijkheid om naar onze praktijk te komen voor een uurtje ontspanning. Scroll voor beschikbare dagen en tijden naar beneden voor de agenda. De groepen vinden doorgang bij minimaal 4 personen en maximaal 6. Lukt het jou niet op deze dagen of tijden of kom je liever alleen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Voet(reflex)massage

Het ontspant en ontstresst

Je spieren ontspannen. De aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en 'things to do' lijstjes verdwijnen even naar de achtergrond. Voet(reflex)massage is daarom een goede remedie tegen stress. Door de ontspannen werking geef je je lichaam alle kans om te herstellen.

Wij bieden vanaf heden ook heerlijk ontspannen voet(reflex)massages aan.

 Je kunt kiezen voor lekker genieten van een voetenbadje met een heerlijk, zelf gekozen etherische olie en daarna 20 minuten durende massage van beide voeten of 

dezelfde behandeling maar dan met een ongeveer 45 minuten durende massage.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een daadwerkelijke voetreflexbehandeling. Deze behandeling begin ik altijd met het afnemen van een intake a.d.h.v een anamnese, Deze behandeling duurt dan ook anderhalf uur zeker. 
Daarna zullen de behandelingen ongeveer een uur in beslag nemen. 

 

 Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via what's app of telefonisch.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak via onderstaand formulier.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!