Uitleg Online agenda!

U kunt een afspraak online inplannen met ons. Als u helemaal naar beneden scrolt, dan ziet u een agenda. Hier heeft u keuzes om aan te klikken. U kiest een categorie welke u wenst.
 * Functioneel bewegen of 
* Ontspanning. 
Kiest u voor Ontspanning, dan krijgt u bij de keuze voor een afspraaktype. Hierin kunt u bv kiezen voor:
* Handmassage
* Ontspanningsuurtje
* Voetmassage lang
* Voetmassage kort
* etc.

Klik op 1 van bovenstaande opties. Daarna kunt u een datum en tijd kiezen. 
Daarna komt u op een pagina waarin u een account kunt aanmaken en de afspraak bevestigen. Er is in dit stukje een mogelijkheid om tekst toe te voegen. Maak hier vooral gebruik van als er iets is wat belangrijk is voor ons om van te voren te weten. 

Ontspannings uurtje

Het ontspanningsuurtje is weer terug. Op de dinsdagavond en donderdagavond is deze te boeken via de online afspraken hieronder. Tik bij categorie "ontspanning" in, dan bij afspraaktype "ontspanningsuurtje", daarna kunt u kiezen welke dag en tijd u wilt. 

Dit doen we individueel of als je zelf een groepje samenstelt, kan dit uiteraard ook. De kosten zullen we dan bespreken.

Tijden: van 19.00 - 19.45 en van 20.00 - 20.45

Heb jij behoefte om te leren hoe bewust te kunnen ontspannen? Alle zorgen even loslaten? Gewoon even in rust kunnen zijn? 

Ik begeleid je in 45 minuten door jouw lichaam, het leren inzetten van een "gezonde" ademhaling en controle uit te oefenen op je eigen hartslag. 

Kosten: €29,95,- voor 45 minuten. 
             

Voet(reflex)massage

Het ontspant en ontstresst

Je spieren ontspannen. 
De aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en 'things to do' lijstjes verdwijnen even naar de achtergrond. Voet(reflex)massage is daarom een goede remedie tegen stress. Door de ontspannende werking geef je je lichaam alle kans om te herstellen.

Wij bieden ook heerlijk ontspannen voet(reflex)massages aan.

 Je kunt kiezen voor en lekker genieten van een voetenbadje met een zelf gekozen etherische olie en daarna 20 minuten durende massage van beide voeten of 

dezelfde behandeling maar dan met een ongeveer 45 minuten durende massage.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een daadwerkelijke voetreflexbehandeling. De 1e behandeling begin ik altijd met het afnemen van een intake a.d.h.v een anamnese, Deze behandeling duurt dan ook anderhalf uur zeker. 
Daarna zullen de behandelingen ongeveer een uur in beslag nemen. 

 

 Wil je een afspraak maken? Kijk hieronder voor de beschikbare dagen/tijden. 

Hand- en onderarm massage

Je handen zijn gereedschap wat je voor alles gebruikt in het leven.
De meeste mensen beseffen niet wat de handen zoal de hele dag doen. Hoe kan het toch dat we hier veel te weinig aandacht aan geven. 

Zit je veel achter de computer voor je werk of game je veel? Overweeg dan een heerlijk ontspannende hand-onderarm massage.

Je mag een etherische olie uitzoeken die bij je past op die dag, die wordt toegevoegd aan een neutrale massagecreme. 

Een momentje voor jezelf. Een momentje voor je handen. 

Afspraak maken

Maak direct een afspraak via onderstaand formulier.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!