De 6e groep hadden hun laatste uitdaging op 1 juli 2024
Deze groep was vertegenwoordigd door o.a onze eigen coach. Zij en nog een deelnemer in deze groep heeft long-covid en deed de basistraining opnieuw. Dit heeft haar veel gebracht en hieruit en uit de vorige groep blijkt dat voor long-covid de Cognitieve Fitness een hele mooie aanvulling kan zijn om te verbeteren in cognitie en conditie maar ook in slaap en prikkelverwerking kan het veel doen. 
De andere deelnemers hadden allebei hun eigen rugzakjes. Zij hebben deze training super doorlopen en hebben mooie vooruit gangen geboekt. Ook deze groep zal in zijn geheel doorgaan naar de vervolggroep Sport en Spel. 

 

Onze 5e groep had hun laatste uitdaging op 30 januari 2024. Een groep van 7 deelnemers met allemaal een andere uitdaging. Zij gingen het allemaal aan. Een mooie hechte groep tot gevolg. De meesten gingen door naar de vervolggroep sport en spel.

De 4e groep deelnemers hadden de laatste uitdaging op 17 Januari 2024. Na 16 weken waren zij klaar. Een kleine maar fijne groep. De 1e groep die hun volledige basistraining op onze nieuwe locatie mochten volgen. 
Elke deelnemer met hun eigen rugzak maar wat was het een mooie groep om training te mogen geven. Iedereen is op hun eigen manier gegroeid en verbetert. 

Onze 3e groep had de laatste uitdaging op 20 juni 2023. Een diverse groep mensen. Wij zijn trots op deze deelnemers. De meesten zijn doorgegaan naar de vervolggroep sport en spel. Toppers!